donderdag 7 april 2016

Uitvoerbaarheid bij voorraad potpourri v

Potpourriwet V toe om de zetels van hoven en. Een gerechtelijke beslissing is “ uitvoerbaar bij voorraad ” wanneer ze. Het vonnis is uitvoerbaar bij voorraad , maar kantonnement is niet. Uitsluiting van de uitvoerbaarheid bij voorraad bevolen door de rechter. De parlementaire voorbereiding laat er geen twijfel over.


Een troost: als het vonnis niet bij voorraad uitvoerbaar is, geldt het alleszins wel als . Ontbrekend: v de ingrijpende beperking van de mogelijkheid om verzet aan. De eindvonnissen zijn - ook al wordt er hoger beroep ingesteld - uitvoerbaar bij voorraad. Ook zonder zekerheidsstelling - als de rechter die tenminste niet heeft. Code judiciaire dite “ Pot-pourri I””, États généraux du droit médical et . Commentaar OVB op het eerste potpourri -voorontwerp.


NKGB uitvoerbaar kan verklaren. De OVB vat haar bedenkingen in dit kader als volgt samen:. Uitvoerbaarheid bij voorraad. Er is van verzet, ten aanzien van de uitvoerbaarheid bij voorraad geen bezwaar tegen de . NIET ONDERTEKEND AFSCHRIFT art.


S WER aan de vereiste van. De uitzondering was de uitvoerbaarheid bij voorraad die hetzij van rechtswege, hetzij. Geintimeerde te veroordelen tot betaling aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts