woensdag 13 april 2016

Woonwenz de staay

Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd. Niet alle appartementen. Vanmiddag vieren we samen met de nieuwe bewoners en andere genodigden de officiële opening van ons appartementencomplex De Staay. Vorige week is het hoogste punt bereikt van het in aanbouw zijnde . Woonwenz bereikt hoogste punt woongebouw De Staay Blerick.


Woonwenz de staay

Ze zijn bedoeld voor kleine huishoudens van mensen van 55 . Bouw appartementen op plek Staay Blerick. APPARTEMENTENCOMPLEX DE STAAY. PROJECT appartementen. OPDRACHTGEVER Woonwenz.


De kernvoorraad staat borg voor voldoende huisvesting voor de primaire . Vanochtend was nog niemand bereikbaar om een toelichting te geven op het bezwaarschrift. In de meeste gevallen staat het casco binnen één dag en worden de huizen in 60 . Wat komt er allemaal bij kijken. In deze animatie leggen we je precies uit wat je allemaal te wachten staat. Ons professionele team staat graag voor u klaar.


Het familiebedrijf staat bekend om zijn bijzondere collectie eigentijdse, design-, klassieke . Controle en inspectie van technische installaties en de bouwkundige staat van gebouwen. De Woningcorporaties zijn: WOONWENZ , ANTARES WOONSERVICE,. In de advisering staat de gebruikskwaliteit van wonin. Bij De Staay in Blerick worden huurappartementen gebouwd.


Ook keren we terug naar nieuwbouwcomplex de Staay en bezoeken we het . Ook de overige grondexploitaties worden, middels een verzamelde staat -p.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts