dinsdag 14 juni 2016

Bond moyson terugbetaling

Terugbetalingen en ledenvoordelen. Voor je medische zorgen betaalt ons ziekenfonds je een groot deel van de kosten terug. Bond Moyson Oost-Vlaanderen. Hier vind je een overzicht van alle terugbetalingen en voordelen die ons ziekenfonds. De kans is groot dat er toch een of andere vorm van terugbetaling voorzien is.


Geboorte en adoptie premie ‎: ‎een adoptiepremie.

De terugbetaling van psychotherapie en psychologische begeleiding is niet . Kraamzorg ‎: ‎euro terugbetaald voor kraamz. In normale omstandigheden geen problemen met de mutualiteit : terugbetalingen consultaties,. Echter als je helaas langdurig ziek bent duurt het wel even eer . Een algemeen artikel over de vergelijking van de terugbetaling door alle . Christelijke Mutualiteit: alle provincies.


De Voorzorg: Antwerpen - Limburg. Liberale Mutualiteit: alle .

Bond moyson terugbetaling

Wanneer kom je in aanmerking voor een terugbetaling van je hoortoestellen? Dit geldt voor facturen sinds 1 . Verzorging en behandeling. Standaard euro per jaar terugbetaling voor een erkend vaccin.


Het griepvaccin is daar één van. Op basis van afgeleverde attest van apotheek. Afhankelijk van uw mutualiteit krijgt u hiervan een gedeelte terugbetaald. Je hebt recht op een terugbetaling van 2. Dieetadvies van een geschoold diëtist bij eetstoornissen. Een door het ziekenfonds erkend therapeut.


Hoeveel mogen artsen en andere zorgverleners vragen indien ze het tarievenakkoord erkennen? En welk bedrag krijg je terugbetaald ? BondMoyson is een overkoepelende organisatie bestaande uit grote. De dieetsessies bij de Weight Watchers komen ook in aanmerking voor terugbetaling in kader van dieetadvies. Actieve sportbeoefening is gezond voor iedereen. Jongeren die aan sport willen doen, geven we een steuntje.


Vanaf heden ondersteunen wij terugbetalingen van uw ziekenfonds enkel nog langs de digitale weg.

Bond moyson terugbetaling

Een belangrijke voordeel of geruststelling kan ook de terugbetaling van de. Voor meer informatie, ga je naar de site van . Deze analyse gaat over de terugbetaling van ambulante consultaties bij een psycholoog of psychotherapeut. Procedure: Papier hier verkrijgbaar, in kantoor of via website - Vanaf jaar - In bepaalde gevallen vroeger via . Wie heeft recht op een terugbetaling ? Je krijgt euro per consultatie terugbetaald , tot consultaties per jaar.


Dit voordeel maakt deel uit van de korf beweging en preventie waaruit je . Vlaams en Neutraal ziekenfonds: Ongeacht de leeftijd terugbetaling van euro per . Logopedische behandelingen vallen onder terugbetaling van de mutualiteit. U voldoet aan de criteria voor een terugbetaling van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts