maandag 20 juni 2016

Weetwoorden met ch

Huiswerkweb -taal heeft ook een werkblad met deze categorieën. Het gekookte ei kan niet zomaar door de kleine opening van een fles. Kun jij een gekookt ei toch in een fles krijgen? Oefening Vul de ei -woorden op de goede plek in.


Wat staat er onder de pijl? Ze vullen bij elk woord de juiste tweeklank aan.

Nadien rubriceren ze de . Rompompom werkbladen voor groep en 2. De leerlingen weten dieren als vogels, reptielen, insecten en slakken eieren leggen voor de. Deze les is extra leuk met Pasen. Proefjes thema: eieren. Als je het werkblad voor . Je moet dingen doen: - Zet op de stippen in het woord: ei of ij.


Schrijf het hele woord onderaan in de goede kolom.

Weetwoorden met ch

Op you tube staat een rap met ei woorden. Dit werkblad en nog veel meer in de categorie spelling - ij en ei kun je downloaden op de website van Juf Milou. In dit bundeltje staan enkele lesideeën en werkbladen.


Weetwoorden met ch

In de omgeving van huize Radeske is een leg- en vetkippenbedrijf, maar deze kunnen niet . Groep - oefening ( ei ) Y. Hoeveel eieren heeft de vogel gelegd? Tel en trek een lijn naar het juiste getal. Use this game to practice the use of arrays in solving basic multiplication facts. This works great as an independent center and to reinforce the concept. Vervolgactiviteit poster maken en criteria posters beoordelen.


Type materiaal: Gesloten opdracht. Leeftijd : Van jaar tot en met jaar. De kinderen kunnen schrijfpatronen oefenen op dit werkblad. Werkblad “Spreekwoorden zoeken”. Kopieer voor alle kinderen op stevig papier het tangram- ei.


Weetwoorden met ch

Speel de quiz op het digibord of lees de vragen op werkblad voor. Vul de pot met gekookt heet water en leg het ei erin, wat gebeurt er? Lees onderstaande tekst en het werkblad voor kinderen door.

Bekijk meer ideeën over Kippen, Eieren en Knutselen pasen. Zoek alle klanken ei en teken de weg die de trein kan rijden. Door met dit werkblad te oefenen, word je beter in het herkennen van de klank ei.


Eerst leggen kinderen boven aan werkblad de let-. Op dit werkblad ga je oefenen met de klank ei. In alle woorden staat de klank ei. Zet een streep onder elke ei die je ziet. Kook een ei , bak een ei voor in de klas en laat dit proeven.


Weet jij zelf nog een woord met de ei ? Behandelen van ganzennesten. De beste manier om het ei te breken is op een vlakke ondergron gewoon op het werkblad dus. Met een kleine tik breek je het ei en kun je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts