donderdag 30 juni 2016

Epc databank raadplegen

EPC : Energieprestatiecertificaat voor woningen bij verkoop en verhuur: Verplicht. EPD: Energieprestatiecertificaat voor niet - residentiële gebouwen : Ook voor . Voor meer inlichtingen, contacteer. Gebouwen die verkocht worden in volle eigendom (dus niet bij onteigening, schenking, e.d.).


EPC ) bij de verhuur of verkoop van residentiële gebouwen. EPC niet residentiële gebouwen. De score wordt berekend op basis van de eigenschappen van het gebouw, zoals.


Die adviezen zijn adviserend en sensibiliserend en moeten niet verplicht uitgevoerd worden. Een energieprestatiecertificaat ( EPC ) voor publieke . Het toepassingsgebied van het EPC of Energieprestatiecertificaat. Revisie EPBD - EPB - EPC.


Niet - residentiële gebouwen. A) De verkoop en verhuur residentiële gebouwen ( EPC - type A) - verplicht. Het energieprestatiecertificaat ( EPC ) is een verplichting geworden bij het. Voor niet - residentiële gebouwen is er momenteel enkel. Het EPC of energieprestatiecertificaat drukt de energetische.


Keuring en opmaak attest door erkend energiedeskundige type A. Voor verhuur of verkoop van bestaande gebouwen met woonfunctie of niet - residentiële. De goedkoopste EPC prijzen in Vlaanderen voor studio 90€, appartement 95€,. Strategienota niet - residentiële gebouwen.


Energie Prestatie Certificaat ( EPC ) residentiële gebouwen. Dit kengetal zal dus vaak niet overeenstemmen met de gegevens die u bijvoorbeeld op uw . Het leunt qua methodiek aan bij de residentiële . Ook niet - residentiële gebouwen. Moeten studentenkamers over een EPC -A bij verkoop of verhuur beschikken? Is een EPC -D bij verkoop of verhuur van niet - residentiële gebouwen verplicht? Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw , maar heeft een louter informerende taak.


EPC voor publieke gebouwen. EPC bij verkoop en verhuur van kleine niet - residentiële gebouwen. EPC , is het gevolg van de Europese Richtlijn. Het Energieprestatiecertificaat voor residentiële gebouwen. Aanbeveling voor verbetering energieprestatie ( niet verplicht uit te voeren).


Kapsalons, winkels, dokterspraktijken, horeca, kantoren,… kleiner dan 500m² . Afwezigheid van een EPC is op zich geen reden dat de woning niet kan. EPC beschikbaar is, brengt hij het VEA. Een exacte datum is ook nog niet bekend.


Hoe een gebouw presteert op het vlak van energieverbruik en binnenklimaat wordt. Het EPC informeert je niet alleen over de energetische kwaliteit van de . De score die de energetische kwaliteit van het gebouw weergeeft, wordt berekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts