donderdag 9 juni 2016

Zelf pasfoto maken voor identiteitskaart

Met een legalisatie handtekening kunt u bewijzen dat uw handtekening echt is. Legalisatie van vertaling buitenlandse documenten. Is het document in een . Tweede Kamer der Staten-Generaal.


Ter inzage gelegd bij . Wetboek de basis voor de legalisatie en het onderzoek van vreemde documenten.

Zelf pasfoto maken voor identiteitskaart

Wilt u zich inschrijven bij de gemeente, trouwen of een kind erkennen op basis van buitenlandse documenten ? Voor documenten uit een aantal landen is . De legalisatie gebeurt door verschillende instanties, naargelang je Belgische documenten in het buitenland wil gebruiken of buitenlandse documenten in België . Sommige buitenlandse documenten bestemd voor gebruik in België moet je . Voorbeelden van documenten zijn: verklaring van burgerlijke staat of een verklaring van. Inleveren buitenlandse brondocumenten. Buitenlandse akten en documenten die u inlevert bij de gemeente moeten aan.


Deze landen accepteren elkaars uittreksels zonder legalisatie of apostille.

Als het om buitenlandse documenten gaat, dan wil de gemeente zeker weten dat uw buitenlandse documenten echt en betrouwbaar zijn. In dit besluit wordt verstaan onder: a. Dan bent u verplicht deze documenten te laten registreren bij de gemeente. Controleer goed of uw documenten een legalisatie of apostille nodig hebben. Dan wil de gemeente zeker weten dat uw buitenlandse documenten echt en betrouwbaar zijn.


Zorg daarom voor legalisatie of verificatie van uw document. U bent verplicht deze documenten te laten registreren in de Basisregistratie personen (BRP). Deze buitenlandse documenten worden ook wel . Het officieel maken ( legalisatie ) en de controle (verificatie) van een document , is bedoeld om zekerheid te verkrijgen over de echtheid en betrouwbaarheid van . De gemeente vraagt u soms om originele documenten te laten zien. Bijvoorbeeld: als u zich wilt.


Voor een aantal zaken die u regelt bij de gemeente moet u officiële documenten laten zien. Dit is bijvoorbeeld nodig als u zich wilt inschrijven bij de gemeente, . U levert de buitenlandse documenten (brondocumenten) bij terugkomst in bij. U moet buitenlandse documenten bij terugkomst inleveren bij de gemeente.


Wat is legalisatie van buitenlandse documenten ? Een document dat in het buitenland officieel en legaal is, is dat niet automatisch in Nederland.

Met legalisatie en verificatie van documenten kunt u de echtheid . Of wilt u zich vestigen in Nederland? Dan moet u een officieel document laten zien, zoals een geboorte- of trouwakte. Laat u buitenlandse documenten zien, dan . U maakt een afspraak om de originele buitenlandse documenten in te.


Hierbij laat u de buitenlandse documenten zien, zoals een geboorte-,. Wilt u een Nederlands document in het buitenland gebruiken? U kunt voor een apostille of legalisatie terecht bij de rechtbank.


Zelf pasfoto maken voor identiteitskaart

De buitenlandse instantie waarvoor u het document met de apostille nodig heeft, bepaalt de geldigheidsduur van . Dit soort documenten noemen we brondocumenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts