maandag 13 juni 2016

Woorden eindigend op y

Op deze website vind je ze allemaal. Met handige woorden filters zie je . Lijst met woorden die eindigend op een Y. Vijf letter woorden die eindigen op Y. Wordfeud woorden met een Y , ken jij ze allemaal?

Scrabble woorden die eindigen op Y. Bekijk de Y woorden in . Woorden eindigen op Y : bekijk het overzicht van mogelijke woorden die eindigen op een Y. Alle woorden genereren voor je scrabble, wordfeud of andere woord spellen. Een gesloten lettergreep is een lettergreep eindigend op een of meerdere . Zoek alle woorden die eindigen op x. Snel te vinden woorden die beginnen met of bevatten x.

Een lastige spellingskwestie is die van woorden eindigend op -able of -ible. In combinatie met deze verleden tijd worden vaak woorden gebruikt als yesterday. Bij werkwoorden die eindigen op een medeklinker plus y , zoals study . Dei advocatus Dei bye bei bij good-bye nabij kwam nabij. Zie ook ` woorden die eindigen op.


Woorden die eindigen op een y (met daarvoor een medeklinker) krijgen in het meervoud een apostrof plus s. Daarnaast kun je op deze site ook zoeken naar woorden die eindigen op. Veel woorden eindigen op de letters -lijk. Bijvoorbeeld bij het woord: vrolijk. Alcyon, Boycot, Crypt, Daisy . Pools kent mannelijke, vrouwelijke en onzijdige zelfstandige naamwoorden.


Bij onzijdige woorden eindigt. De volgende woorden krijgen ook –es in het meervou omdat ze. Als een woord eindigt op een – y , dan eindigt het meervoud op –ies, zie . Bij verkleinwoorden van woorden die eindigen op ng zijn er twee mogelijkheden:.

Wat doe je met woorden die eindigen op y ? De meeste zelfstandige naamwoorden hebben een regelmatig meervoud. Er wordt heel uitvoerig ingegaan op de aanpak van weetwoorden. Let op: een apostrof is niet nodig bij woorden die eindigen op -e.


Bij – y niet als er een klinker voor – y staat. Y : i greeka of iepsielon, Z: la dzèta. Bijna alle zelfstandige naamwoorden in het Italiaans eindigen op een klinker. Jjii' y mu-al-li-fun ,-pjJtt mu-dgr-ri-sun In het moderne Arabisch heeft men de.


El problema, Het probleem. Deze pagina gaat over meervouden. De klemtoon valt altijd op de.


Zelfstandige naamwoorden eindigend op o. Dit moet bij woorden die eindigen op een m of n. In Van Dale zijn niet veel voorbeelden van woorden die op ys eindigen. Omdat er voor die y geen andere klinker staat, wordt ys uitgesproken met een korte i, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts