dinsdag 14 juni 2016

Gevonden voorwerpen antwerpen

Altijd lastig als je iets verliest. Via deze pagina vind je misschien je spullen. Ben je slachtoffer en herken je een of meerdere voorwerpen.


Opgelet: verloren voorwerpen die in een politiekantoor worden binnengebracht, vind je niet terug in deze fotogalerij. Het gaat uitsluitend om spullen die .

Gevonden voorwerpen antwerpen

Iets verloren op de trein of in het station? Laat het ons weten via het online formulier. Hoe sneller, hoe groter de kans dat we je voorwerp terugvinden. Zoeken, melden, matchen.


Een op de drie voorwerpen wordt via iLost teruggebracht naar de eigenaar, waar in de wereld deze ook woont. Sinds kort staan de gevonden voorwerpen die bij de politie worden binnengebracht op de website. Misschien hebben wij je verloren voorwerp gevonden.


Bureau voor gevonden voorwerpen : hiervoor is in Brussel geen centraal punt.

Gevonden voorwerpen antwerpen

Als u een voorwerp vindt of kwijt bent, dan meldt u dat bij de gemeente. Soms is het moeilijk om die . Een gevonden voorwerp moet je aan het gemeentebestuur of de lokale. Wij registreren deze in ons informaticasysteem en doen al het . Elk station biedt een ruim aanbod aan faciliteiten en diensten, zoals een verloren voorwerpen kantoor, een informatiepunt, een politiebureau, een wachtkamer, . Meerdere dingen kwijt, bv.


Antwerpen zoeken in de gevonden fietsen. Dan moet je maar één aangifte doen. Wat moet ik doen als ik een voorwerp ben verloren op de bus of tram? Wanneer u uw fiets of verloren voorwerp komt ophalen, dan moet u ook het proces-verbaal van aangifte bij de politie meebrengen met vermelding van merk,. Het aantal teruggevonden en binnengebrachte voorwerpen dat De Lijn.


Gevonden voorwerpen antwerpen

Gevonden voorwerpen in Banks? Voor gevonden of verloren voorwerpen kunt u zich wenden tot de receptie. Alle voorwerpen worden. Bent u iets verloren, en is uw eigendom niet afgegeven op het station?


Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

Om uw eigendom terug te. Actuele reisinformatie. Of vraag een boekingsbevestiging op. Iets kwijtgeraakt op een Kazouvakantie? Vul je gegevens hieronder in in het formulier, en we laten je iets weten als we . In één van onze stations: alle niet-bederfbare goederen worden bewaard in het kantoor voor verloren voorwerpen in het station waar ze werden gevonden.


Het VRT-programma Volt heeft de proef op de som genomen en uitgetest hoe makkelijk of moeilijk het is om een verloren voorwerp terug te . De afdeling gevonden voorwerpen beheert een ware schatkamer. Verloren of gevonden voorwerpen ! Vaak wordt je fiets teruggevonden in de buurt van waar je hem verloor. Ben je iets kwijtgeraakt of vergeten in (het laadruim van) onze bussen?


Jammer, maar we helpen je graag! Neem contact met ons op via dit formulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts