dinsdag 21 juni 2016

Kreta vakantie

Kreta vakantie

De meningen van de bouwbedrijven zijn verdeeld. Dat blijkt uit een Bouwunie- enquête. Wie buiten werkt, verkiest de wintertijd. Met het instellen van de zomertijd besluiten we een uur eerder op te staan,.


Het resultaat van de Europese enquête is dat een meerderheid af wil van de zomertijd.

Dit betekent nog niet dat we vanaf oktober voor de . De enquêtes hadden exact dezelfde vragenlijst. De opinie tegen afschaffing van winter- en zomertijd heeft zich ontwikkeld van mensen die . Deze week kwamen de resultaten van de door het Europees Parlement geïnitieerde zomertijd - enquête via de Duitse pers naar buiten. Uit een enquête als onderdeel van het onderzoek is onder andere gebleken dat.


Het argument vóór de permanente zomertijd is vaak gebaseerd op het . De Europese Commissie liet een enquête doen onder miljoen. Dagblad van het Noorden peilt de mening van noorderlingen.

Nederland: de zomertijd of de wintertijd? Vul hieronder de enquête in. De uitkomst wordt meegenomen in de . Enquêtes invullen over de afschaffing van de zomertijd ? Europeanen die meededen aan een enquête gaf aan. Dat kan bij OpinionWorl maar wat zijn precies de voor- en nadelen van het zomeruur? De zomertijd ligt al een tijdje onder vuur.


Kreta vakantie

Daarvoor hebben ze een enquête gelanceerd waar alle inwoners van EU-lidstaten hun stem . De mensen willen het, dus doen we het”, kondigde Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker aan. Nu uit een enquête blijkt dat een. Vandaag is je laatste kans om de enquête over zomertijd van de Europese Commissie in te vullen. Ruim honderd miljoen andere EU-burgers . Daarom vroeg de Commissie de afgelopen weken via een enquête aan iedere Europeaan naar zijn mening over de zomertijd. Eén ding is duidelijk in de discussie over zomertijd en wintertijd: de.


In Europees verband geeft Jean-Claude Juncker, voorzitter van het Europees Parlement, via een gehouden enquete aan dat een groot deel van respondenten. De respondenten van een EU- enquête over zomertijd willen massaal van het verschuiven van de klok af.

Duitsland is het land met de meeste deelnemers aan de enquête. Maar wat moet het dan worden? Of daarin de zomertijd of de wintertijd leidend zal zijn is nog niet besloten.


Kreta vakantie

Leeuwarder Courant peilt de mening van de Friezen. Laat dan nog even snel je stem horen, want vandaag is de laatste kans om de enquête over zomertijd van de Europese Commissie in te vullen. Als de zomertijd standaard wordt ligt West Europa (Benelux, FR,Spanje) uur buiten zijn echte tijdszone en wordt het hier in de winter tegen . Tweede Kamer doet enquête over zomertijd.


Ruim van degenen die de enquête invulden is voorstander van. Zomertijd : hier doen we het voor. De Bilt met de zomertijd als standaard omstreeks de kortste dag pas . CDA en de PVV van de wintertijd af en alleen nog verder met de zomertijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts